PRODUCTEN

groente_conserven_fruit_conserven_kwaliteit_vers_grootste_nederland
bio+_biologischelandbouw_concerven_konserven_kwaliteit_bfr

PRODUCTEN

   

BALTUSSEN is een seizoensbedrijf. In het oogstseizoen (juni - november) komen de grondstoffen zoals doperwten, worteltjes, sperziebonen en tuinbonen vers van het land. Deze producten worden ingemaakt in glazen potten van verschillende formaten, waarna ze een thermische behandeling ondergaan. Door deze behandeling (pasteuriseren of steriliseren) worden de producten lang houdbaar gemaakt (minimaal 4 jaar). Andere producten zoals peulvruchten kunnen het gehele jaar worden geproduceerd.

Op deze manier bouwen wij een voorraad op zodat deze producten het hele jaar door, via de groothandels en winkeliers, aan de consument geleverd kunnen worden. 
 

[Wist u dit? Veel mensen denken dat groenten uit een glazen pot ongezonder zijn dan de verse groenten. Onze groentes worden verser verwerkt dan de groenten die bij de groenteboer of op de markt verkocht worden. Hoezo? De groentes en het fruit worden direct vanaf het land schoongemaakt en verwerkt. Dit betekent dat bijvoorbeeld een doperwt binnen 6 uur van het land in de glazen pot zit. Bij de groenteboer of de markt is dit vaak minimaal 24 uur en dan moet de groente nog verkocht worden].

Onze producten ziet u in veel supermarkten. Denk maar aan o.a. doperwten, worteltjes, appelmoes, sperziebonen, maïs, bietjes en witte bonen in tomatensaus. BALTUSSEN kent een aantal eigen merken zoals Betuwse Roem, Baltu en participeert in de producten en het merk van Bio+.

 

 

conserven_doperten_wortels_appels_rodekool_fruit_groete_groenten_konserven_baltussen_nederland_europa

conserven_appels_konserven_baltussen_nederland_europa

baltussen_conserven_producten_wortels

 

conserven_doperten_wortels_appels_rodekool_fruit_groete_groenten_konserven_baltussen_nederland_europa