Uitdagende sector

In 2050 moeten 9 miljard mensen worden gevoed. Door de stijgende welvaart zullen zij meer en anders gaan consumeren. Tegelijkertijd neemt de beschikbare landbouwgrond af en worden water en energie steeds schaarser. Consumenten stellen steeds meer eisen aan de kwaliteit van hun voeding en de manier waarop dat wordt geproduceerd. Eten moet niet alleen duurzaam en lekker, maar ook veilig en gezond zijn. Bij BALTUSSEN zetten we onze schouders onder deze uitdagingen. Door te kiezen voor biologisch en te blijven innoveren. Onze platte organisatievorm biedt ruimte om zelfstandig te leren en te ervaren.

Geen dag hetzelfde

Jaarlijks produceren we meer dan 40 miljoen glazen potten groenten en fruit. In juni/juli komen de doperwten en wortelen van het land. Een maand later zijn het de sperziebonen. Dat vergt regelmatig omschakelen. De kwaliteit van ons werk is een vanzelfsprekendheid. Onze flexibiliteit en aandacht voor elkaar maakt ons bijzonder. We zijn afhankelijk van de seizoenen en het weer. Als dat betekent dat er af en toe extra gewerkt moet worden, maken we daar geen probleem van. Als een collega onverwacht een vrije dag nodig heeft, werken we daaraan mee. Samen stilstaan bij successen en andere heuglijke momenten past bij onze bedrijfscultuur.

No-nonsense

Bij BALTUSSEN heerst nog steeds de sfeer van een voormalig familiebedrijf. Onze fabriek telt ongeveer 40 medewerkers, waarvan de helft in ploegendienst in de productie werkt. Dat betekent dat de lijnen kort zijn. We zien en doen wat er gedaan moet worden en helpen elkaar.
Dagelijks vers fruit voor alle medewerkers vinden we logisch. Een snoepautomaat zul je bij ons niet vinden. 

Werken bij Baltussen

Voel je je aangesproken? Reageer dan op onze vacatures of stuur een open sollicitatie.