Uitdagende sector

In 2050 moeten 9 miljard mensen worden gevoed. Door de stijgende welvaart zullen zij meer en anders gaan consumeren. Tegelijkertijd neemt de beschikbare landbouwgrond af en worden water en energie steeds schaarser. Consumenten stellen steeds meer eisen aan de kwaliteit van hun voeding en de manier waarop dat wordt geproduceerd. Eten moet niet alleen duurzaam en lekker, maar ook veilig en gezond zijn. Bij BALTUSSEN zetten we onze schouders onder deze uitdagingen. Door te kiezen voor biologisch en te blijven innoveren. Onze platte organisatievorm biedt ruimte om zelfstandig te leren en te ervaren.

Geen dag hetzelfde

Jaarlijks produceren we meer dan 40 miljoen glazen potten groenten en fruit. In juni/juli komen de doperwten en wortelen van het land. Een maand later zijn het de sperziebonen. Dat vergt regelmatig omschakelen. De kwaliteit van ons werk is een vanzelfsprekendheid. Onze flexibiliteit en aandacht voor elkaar maakt ons bijzonder. We zijn afhankelijk van de seizoenen en het weer. Als dat betekent dat er af en toe extra gewerkt moet worden, maken we daar geen probleem van. Als een collega onverwacht een vrije dag nodig heeft, werken we daaraan mee. Samen stilstaan bij successen en andere heuglijke momenten past bij onze bedrijfscultuur.

No-nonsense

Bij BALTUSSEN heerst nog steeds de sfeer van een voormalig familiebedrijf. Onze fabriek telt ongeveer 40 medewerkers, waarvan de helft in ploegendienst in de productie werkt. Dat betekent dat de lijnen kort zijn. We zien en doen wat er gedaan moet worden en helpen elkaar.
Dagelijks vers fruit voor alle medewerkers vinden we logisch. Een snoepautomaat zul je bij ons niet vinden. 

Werken bij Baltussen

Voel je je aangesproken? Reageer dan nu. Een open sollicitatie is ook altijd welkom (femke@baltussen.nl).

BALTUSSEN Konservenfabriek N.V. is in 1868 opgericht en is daarmee de oudste nog bestaande conservenfabriek in Nederland. In Driel produceren wij voor diverse branches en supermarkten meer dan 450 verschillende artikelen. Elke dag zetten wij met elkaar ons professioneel in voor kwaliteit en smaak. Wij kijken niet alleen naar het productieproces maar nemen de gehele bedrijfstak zeer serieus, van boer tot bord. De boer en teler zijn net zo belangrijk als de inkoper van de supermarkt en de consument.

Het bedrijf kent een platte organisatie waarbij we ons richten op kwaliteit, duidelijkheid, snelheid, flexibiliteit en plezier. Hierdoor kent BALTUSSEN een open cultuur waar we gericht innoveren en continue op zoek zijn naar verbeteringen. Wij onderscheiden ons door het continueren van hoge kwaliteit, het zelf initiatief nemen voor verbeteringen en innovaties en naast eigen merken ook private labels aan te bieden.

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde allround operator die graag bij een warm bedrijf aan de slag gaat!

 

Allround Operator

Baan

Als allround operator ben je verantwoordelijk voor de opstart van de fabriek en zorg je voor de continuïteit in het proces. Verder zorg je op basis van een aangeleverde planning voor een effectief en efficiënt productieproces.

 

Een aantal van jouw taken en verantwoordelijkheden

  • Je zorgt voor de opstart van de fabriek;
  • Je maakt apparatuur en besturingselementen van het productieproces klaar en bedient deze;
  • Zo nodig stel je apparatuur en besturingselementen bij;
  • Binnen het productieproces bedien je een of meerdere machines tegelijkertijd;
  • Je pleegt en signaleert eenvoudig onderhoud aan de productiemachines;
  • Je vervangt de ploegleider bij zijn afwezigheid.

 

 

Jouw profiel

Je hebt een MBO werk- en denkniveau aangevuld met een aantal jaar ervaring in een productiebedrijf. Natuurlijk heb je technisch inzicht. Je bent bereid zowel in dagdienst als om in ploegen (2 en incidenteel 3 inclusief nachtdienst) te werken. Verder heb je voor deze functie een flexibele instelling en werk je graag en goed met verschillende mensen samen.

 

Geïnteresseerd?

 Wij maken graag kennis met je! Stuur je CV met een motivatiebrief naar femke@baltussen.nl., t.a.v. Femke Janssen. Wij kijken er naar uit om je sollicitatie te ontvangen! 

 

Solliciteer

Ik fietste hier elke dag langs op weg naar school, 32 jaar geleden. De mensen achter de ramen lachten altijd. Daar wil ik werken, dacht ik.

Henk van Altena